مدیریت تربیت بدنی::

برنامه استخر 97

تعرفه استخر

..
سایت اداره تربيت بدني را چگونه ارزیابی می کنید:
ضعيف

مقام های قهرمانی

کسب مقام دوم پرش طول لیگ باشگاههای دو و میدانی کشور

کسب مقام اول پرش طول قهرمانی کشور باشگاههای دو و میدانی کشور

کسب مقام اول 60 متر قهرمانی کشور باشگاه های دو و میدانی کشور

کسب مقام اول والیبال مسابقات کشور

کسب مقام اول والیبال سوپر لیگ باشگاه های کشور

کسب مقام سوم تیم دو و میدانی دانشگاه های کشور

کسب مقام اول ایروبیک باشگاه های کشور

کسب 2 مدال نقره در رشته های 800 متر و 1500 متر و یک طلا در 3000 متر در مسابقات قهرمانی کشور

کسب مدال نقره در 100 متر با مانع در المپیاد دانشجویی اصفهان

کسب مقام دوم در مسابقات قهرمانی کشوری دو و میدانی

کسب مقام سوم پایتخت کشورهای اسلامی در 60 متر با مانع

کسب 3 طلا و دو نقره در مسابقات شنای قهرمانی کشور دانشجویان

کسب 1 طلا و 4 نقره در مسابقات شنای قهرمانی کشور دانشجویان

کسب 2 نقره در مسابقات شنای قهرمانی کشور دانشجویان

کسب دو طلا و یک نقره در مسابقات قهرمانی کشور دانشجویان در رشته دو و میدانی

کسب 1 طلا و 2 نقره در مسابقات قهرمانی کشور دانشجویان در رشته دو و میدانی

کسب 1 نقره در مسابقات تیراندازی قهرمانی کشور

کسب مقام دوم کلت بادی و 3 نقره در مسابقات قهرمانی تیراندازی کشور

کسب 4 نقره و مقام دوم در مسابقات تیراندازی قهرمانی کشور

کسب 1 طلا در مسابقات کشورهای غرب آسیا در رشته بدمینتون

کسب 1 طلا در مسابقات بدمینتون قهرمانی کشور

کسب مقام اول پرش طول بازیهای پایتخت های کشورهای اسلامی

کسب مقام سوم 60 متر با مانع بازیهای پایتخت های کشورهای اسلامی

کسب مقام اول والیبال بازیهای پایتخت های کشورهای اسلامی

کسب مقام اول پرش طول مسابقات بین المللی

پیوند فوری

sport AT iust.ac.ir

..
:: تقدیر از دانشجویان مقام آور مسابقات ورزشی قهرمانی منطقه یک کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۳ |
در این مراسم که دوازدهم تیرماه 1397 در سالن رفاهی اساتید برگزار شد، با اهدای لوح و هدایا، از 45 دانشجوی پسر و 12 دانشجوی دختر که در مسابقات ورزشی قهرمانی دانشگاههای منطقه یک کشور، حایز مقام شده بودند و نیز و 24 مربی ورزشی آنان تجلیل شد.
در مراسم تقدیر، ابتدا دکتر سیفی (مدیر تربیت بدنی)، از تلاشهای دانشجویان ورزشکار، مربیان و کارکنان تربیت بدنی دانشگاه و حمایتهای معاون دانشجویی و مدیر امور دانشجویان دانشگاه، تشکر و قدردانی کرد. وی از افزایش 8 درصدی تعداد دانشجویان دانشگاه در این دوره از المپیاد ورزشی خبر داد و موضوع توسعه ورزش در دانشگاه را مهم و ضروری خواند.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه خطاب به دانشجویان گفت: قطعا شما می توانید علاوه بر دانشجوی فنی بودن، ورزشکار رده بالا نیز باشید و ثابت کردید می توان مدال طلای مسابقات را هم گرفت. وی از افزایش تعداد دانشجویان دختر ورزشکار از کمتر از 5 درصد به بالای40 درصد، ابراز خرسندی نمود و برای همه دانشجویان ورزشکار آرزوی موفقیت کرد.
در ادامه دکتر اکبری (معاون دانشجویی دانشگاه)، سخنان کوتاهی ایراد کرد. وی ضمن تشکر و آرزوی موفقیت برای دانشجویان و مربیان ورزشی آنها گفت: ورزش از نظر من یک مطالبه و حق است و اگر این حق، گاهی مغفول می ماند، وظیفه تک تک دانشجویان است که این حق را مطالبه و پیگیری کنند. معاون دانشجویی دانشگاه با ذکر این مطلب که در برنامه راهبردی دانشگاه، پیش بینی شده است 45 درصد دانشجویان ما ورزشکار باشند، افزود: دانشگاه امکانات ورزشی خوبی دارد که کمتر دانشگاهی از آن برخوردار است و افزایش تعداد سالنهای ورزشی هم در فاز طراحی است. وی تاکید کرد: قطعا ورزش برای ما مهم است و یکی از بحثهایی که می توانیم با آن مقابل تهاجم فرهنگی که اولین دروازه اش رخوت و سستی است، بایستیم ورزش جوانان است. دانشجو باید سرحال، ورزشکار و سلامت باشد ودانشجویان ورزشکار، مبلغ باشند برای دعوت دیگر دانشجویان به استفاده از امکانات ورزشی دانشگاه.
گفتنی است چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور، تابستان 97 با حضور پنج هزار دانشجو در ۱۴ رشته ورزشی در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد. قهرمانان این المپیاد در سال آینده به مسابقات یونیورسیاد که با حضور ۱۵۰ کشور در ایتالیا برگزار می شود، اعزام می شوند.
دفعات مشاهده: 1597 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Department of Physical Education

!!شما قدرتمندتر و نیرومندتر از آنچه می پندارید هستید.

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3795