برنامه استخر
مقام های قهرمانی
کسب مقام دوم پرش طول لیگ باشگاههای دو و میدانی کشور
کسب مقام اول پرش طول قهرمانی کشور باشگاههای دو و میدانی کشور
کسب مقام اول 60 متر قهرمانی کشور باشگاه های دو و میدانی کشور
کسب مقام اول والیبال مسابقات کشور
کسب مقام اول والیبال سوپر لیگ باشگاه های کشور
کسب مقام سوم تیم دو و میدانی دانشگاه های کشور
کسب مقام اول ایروبیک باشگاه های کشور
کسب 2 مدال نقره در رشته های 800 متر و 1500 متر و یک طلا در 3000 متر در مسابقات قهرمانی کشور
کسب مدال نقره در 100 متر با مانع در المپیاد دانشجویی اصفهان
کسب مقام دوم در مسابقات قهرمانی کشوری دو و میدانی
کسب مقام سوم پایتخت کشورهای اسلامی در 60 متر با مانع
کسب 3 طلا و دو نقره در مسابقات شنای قهرمانی کشور دانشجویان
کسب 1 طلا و 4 نقره در مسابقات شنای قهرمانی کشور دانشجویان
کسب 2 نقره در مسابقات شنای قهرمانی کشور دانشجویان
کسب دو طلا و یک نقره در مسابقات قهرمانی کشور دانشجویان در رشته دو و میدانی
کسب 1 طلا و 2 نقره در مسابقات قهرمانی کشور دانشجویان در رشته دو و میدانی
کسب 1 نقره در مسابقات تیراندازی قهرمانی کشور
کسب مقام دوم کلت بادی و 3 نقره در مسابقات قهرمانی تیراندازی کشور
کسب 4 نقره و مقام دوم در مسابقات تیراندازی قهرمانی کشور
کسب 1 طلا در مسابقات کشورهای غرب آسیا در رشته بدمینتون
کسب 1 طلا در مسابقات بدمینتون قهرمانی کشور
کسب مقام اول پرش طول بازیهای پایتخت های کشورهای اسلامی
کسب مقام سوم 60 متر با مانع بازیهای پایتخت های کشورهای اسلامی
کسب مقام اول والیبال بازیهای پایتخت های کشورهای اسلامی
کسب مقام اول پرش طول مسابقات بین المللی
sport @ iust.ac.ir
تلفن تربیت بدنی : 77240470
کد پستی: 13114- 16846 آدرس سایت : sport.iust.ac.ir
30/2/88
اصول تغذیه ای:
هدف اصلی غذا خوردن فراهم کردن کالری مورد نیاز،مواد مغذی و فیبر برای زنده ماندن است. شش دسته مواد مغذی اصلی وجود دارند که کالری مصرفی ما با همان منبع انرژی ما از سه دسته از این مواد تأمین می گردد: کربوهیدارت،پروتئین و چربی ها. کربوهیدارت ها، شکر و نشاسته که از گیاهان وحیوانات به دست می آیند باید حداقل نیمی از کل کالری دریافتی روزانه ما را تشکیل می دهند. زیرا آنها اصلی ترین منبع سوخت برای بدن محسوب میشوند.
دومین منبع مهم تأمین کالری،پروتئین ها هستند که برای رشد، بقای عروق، ایمنی در برابر بیماری و تولید هورمون ها و آنزیم ها لازم و ضروری هستند. میزان پروتئین دریافتی مجاز برای بزرگسالان در یک روز 8 گرم به ازای هر کیلو از وزنشان و یا 20% کل کالری دریافتی آنها در یک روز می باشد. پروتئین در طول دوران رشد و بارداری بسیار لازم و ضروری است. آخرین دسته چربی ها هستند. بله بدن ما برای زنده ماندن به چربی نیز نیاز دارد اگر چه الزاما نه در مقادیر بسیار زیاد چربی ها به جذب ویتامین های K,E,D,A کمک می کنند. آنها همچنین یک منبع مهم انرژی محسوب می شوند (ورزش ایروبیک عمدتا از چربی ها به عنوان سوخت استفاده می کند.) و باید حدود 30% از کل انرژی دریافتی ما را در یک روز تشکیل دهند. با وجود این وقتی تلاش می کنیم وزن کم کنیم چربی ها تنها مواد غذایی مهم هستند که باید میزان آنها را در رژیم غذایی خود کاهش دهیم زیرا از کالری بالایی برخوردارند.
سه دسته مواد مغذی دیگر را ویتامین ها،املاح و آب تشکیل می دهند که به متابولیسم و دیگر عملکردهای مهم بدن کمک می کنند. اگر چه الکل نیز می تواند منبع تأمین انرژی باشد (هر گرم 7 کالری)اما جزء غذای نامرغوب محسوب میشود زیرا هیچ گونه ارزش تغذیه ای ندارد. اکثرا تمامی غذاها یک یا دو مورد از خاصیت های تغذیه ای ذکر شده را دارا هستند. شیر و محصولات آن حاوی پروتئین، چربی، کلسیم، ویتامین آ و د ریبوفلاوین و فسفر می باشند. میوه ها دارای کربوهیدارت، فیبر و بسته به نوع آنها مقادیر گوناگونی از ویتامین C,A و پتاسیم میباشند که البته باید به تمام اینها مقدار ناچیزی پروتئین هم اضافه کرد. غلات، نان ها و مواد نشاسته ای منابع اصلی تأمین کربوهیدارت، فیبر،آهن،تیامین و ویتامین های گروه B محسوب میگردند.
!!شما قدرتمندتر و نیرومندتر از آنچه می پندارید هستید.